Merenlahden Lepatus ry on perustettu


1.11.2020

Suomen frisbeegolfkartalle on syttynyt uusi piste, kun Taipalsaarella perustettiin uusi urheiluseura edistämään frisbeegolfia. Sunnuntaipäivänä 25.10.2020 Merenlahden frisbeegolfradalla pidetyssä perustamiskokouksessa päätettiin yhdistyksen säännöt, valittiin puheenjohtaja ja hallitus sekä valittiin seuralle nimi: Merenlahden Lepatus.

Uuden seuran tavoitteena on kehittää frisbeegolfia ja edistää liikunnan harrastamista Merenlahden kylällä Taipalsaarella. Vuodesta 2017 asti kylällä on ollut frisbeegolftoimintaa, kun kyläläiset pystyttivät talkoovoimin oman frisbeegolfradan kylälle. Ajan myötä toiminta kehittyi, harrastajamäärä kasvoi ja taidot kehittyivät, joten kesällä 2020 oli aika päivittää rataa oikein urakalla. Talkoovoimin ja kolehdilla kerätyin varoin pystytettiin kilpatason korit, rakennettiin aloituspaikat ja raivattiin väylät. Kesän ja alkusyksyn aikana radalle eksyi kasvavassa määrin heittäjiä myös kauempaa, eikä edellisen radan tavoin vierailut jääneet enää yhteen kertaan vaan Merenlahdelle palattiin aina uudestaan.

Seuran perustaminen oli ollut puheissa pitkään ja virallinen status toiminnalle oli tarpeen. Lopulta lokakuussa 2020 koottiin toimijat kasaan perustamiskokoukseen, ja vihdoin kylällä oli oma frisbeegolfseura.


Perustamiskirja

Perustamiskokouksen asiat


  • Hyväksyttiin yhdistyksen nimeksi Merenlahden Lepatus.

  • Hyväksyttiin yhdistykselle säännöt. Säännöt ovat luettavissa tästä.

  • Hyväksyttiin jäsenmaksun suuruudeksi 20,00 € vuosille 2020-2021.

  • Hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuosille 2020-2021.

  • Päätettiin liittyä yhdistysrekisteriin ja Suomen Frisbeegolfliiton jäsenseuraksi

  • Valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi Eetu Knutars.

  • Valittiin yhdistyksen hallituksen varsinaisiksi jäseniksi Kirsi Mehto, Timo Mehto ja Leevi Nikkinen sekä varajäseniksi Reijo Telkkä ja Paula Roni.

  • Perustajajäsenet Eetu Knutars, Timo Mehto ja Leevi Nikkinen allekirjoittivat perustamiskirjan.