Jäsenyydet Suomisportissa


17.3.2021

Merenlahden Lepatuksen jäsenyydet ovat nyt ostettavissa Suomisport-palvelussa! Suomisport on Suomen Olympiakomitean tarjoama palvelu, jossa on mukana yli 1600 urheiluseuraa yli 130 lajista!

Suomisportissa jäsenyyttä hankkiessa säästyy erillisiltä jäsenlaskuilta, sillä jäsenmaksu hoituu heti jäsenyyttä hankkiessa. Jäsenyys rekisteröityy automaattisesti maksamisen jälkeen, jolloin säästyy myös seuran kautta tehtävien hakemuksien käsittelyn aiheuttama viive. Katso ohje jäsenyyden ostamiseen tästä!

Jos olet jo maksanut tämän vuoden jäsenmaksulaskun, ei tänä vuonna tarvitse vielä Suomisportiin kirjautua. Jos olet tehnyt hakemuksen muttet vielä maksanut laskua, voit käydä ostamassa jäsenyyden Suomisportin kautta, mutta voit myös maksaa laskun perinteisesti. Hakemuksella jäsenyden hankkineet lisätään Suomisport-rekisteriin seuran toimesta.

Suomisportista voi myös ostaa SFL:n kilpailulisenssin. Lisenssin tarvitsee, mikäli mielii osallistua SFL:n tai PDGA:n alaisiin kilpailuihin, mutta muussa tapauksessa sitä ei tarvitse.

Mikäli jokin Suomisportissa mietityttää, kurkkaa toki liiton Usein kysytyt kysymykset aiheeseen liittyen: https://frisbeegolfliitto.fi/suomisportukk-pelaajat/