Tue toimintaa

Seura

Seuran toimintaa voi tukea rahallisesti jäsenyyden lisäksi kahdella tavalla: kannatusjäsenyydellä sekä suoralla lahjoituksella. Kannatusjäseneksi voi liittyä joko yksityisenä henkilönä tai yhteisönä, ja tällöin voi olla varsinaisena jäsenenä toisessa frisbeegolfseurassa. Lahjoituksia voi tehdä kuka tahansa haluamallaan summalla.

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa yksityinen henkilö tai yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Kannatusjäsenmaksu menee lyhentämättömänä seuran toiminnan pyörittämiseen. Kannatusjäsenet saavat käyttöönsä alennetun jäsenhinnan seuran järjestämissä viikkokisoissa. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat jäsenenä toisessa frisbeegolfseurassa.

Kannatusjäseneksi voi liittyä täyttämällä hakemuksen tästä. Kannatusjäsenyyden hinta vuonna 2021 on 20,00 €.


Jäsenmaksut 2021


Varsinaiset jäsenet: 20,00 €

Kannatusjäsenet: 20,00 €


Lahjoitus

Helppo tapa tukea seuran toimintaa on tehdä suora lahjoitus seuran tilille. Lahjoittaa voit itsellesi parhaaksi kokeman määrän, minimilahjoitus on kuitenkin 5,00 €. Lahjoitussumma käytetään lyhentämättömänä seuran toiminnan pyörittämiseen ja frisbeegolftoiminnan kehittämiseen.

Lahjoituksen tekeminen toimii seuraavasti: tee haluamasi suuruinen maksu verkkopankissa tilinumeroon FI26 4600 0011 1403 12 (Merenlahden Lepatus ry) ja käytä maksaessa viitenumeroa 6670146. Viestikentän voi jättää tyhjäksi.